Wednesday, October 31, 2012

PANGKOR 2012

okay honestly ni first time i sampai pangkor. once i dgr dpt pergi pangkor utk taklimat kelab dalaman uitm i terus nak, and guess what its for free! siapa tak nak oi. hehe.

well perjalanan agak jauh dan memenatkan (ceh bajet bwk bas ni) dduk dlm bas tak tau nk buat ape melainkan dgr lagu and baca buku. tu jee.

tapi sampai je dekat sabak bernam, Subhanallah, tak kelip mata ni oii.


what a view kan? bestnyaa kalau dapat jalan tepi2 tuuu.

okay so perjalanan diteruskan yee sampai Manjung, Perak. dekat sini lah ktorg tunggu boat yg akan bwk ktorg pergi pangkor


fuiyoo atas boat yg berangin. haha ape benda caption aku ni.


oh yeahh bukan kami bertiga je di atas boat yee? sbb boat tu bkn boat mak bapak kami. hehe

sampai je Teluk Dalam Resort ktorg terus check in chalet.


yeah kenalkan housemate sy. dalam chalet ni ade 2 bilik and each bilik ade bathroom plus ade kitchen and living room. best okayyyy?


yeah lepas check in mandi semua siap2 utk makan lahh uols niii. lepas tu balik tidooo! sbb penatt kot.

....................................................................

so on the second day pagi2 dah kena bangun sebab ade senamrobik. jyeahh


bersemangat MT perempuan persatuan dalaman uitm


dan lelakinya jugaa. haha. begitu bersemangat waja.

lepas senam senam kami breakfast and lepas tu mula lah ceramah psal persatuan.


bosan bosan bosan. hahaha

dari pagi smpi ptg ceramah, penat telinga oiii. tp alhamdulillah lewat petang tu ada telematch. weehuuu.


ni group KUNING ye uolss!


mcm2 game ade, tp ni salah satu daripadanya. best laaa seriously.

malam tu ade barbeque and malam kebudayaan sekali. yeayy! maaflah tak amik gambar. malas. sbb penat telematch belah petang.

...............................................................

so on the last day mcm biasa pagi senam robik lepas tu makan then ceramah kejap. lepas ceramah kami mengadakan sesi bergambar. hehe


weee best friendsssss!


mcm2 perangai. tak nampak mcm muka presiden and naib presiden persatuan pun. haha


okay dahh jom check out and balikkkkk!


well again, sabak bernam! cantiknya petang2 subhanallah. mcm aurora. tp takk.

* mesti korg nmpak mcm tak best kan program ni? sbnrnya mmg tak best pun. i thought activities dia byk dkt pantai ke tapi tak pun. ceraaammmaaahhh je semua. thank god membe2 kt sana semua sporting so takdelah bosan sangattt. ape2 pun thanks for the memories. :)