Sunday, November 4, 2012

LOL :p

hello again, hehe. well layan dulu video ni then i summarise ehh? hehe


hahhaa. this is really happen in our daily life kan? korg tgk awek dia pehh cun gilaa! pakwe dia biase2 jeeeeeww. and vice versa. bagi kita yang single ni rasa tercabar la bila tgk org biasa2 pun ade  girlfriends/boyfriends padehal kita dah cukup handsome or cantik (over tauu) tak laku punnn (opss). well what to do, its life. nak tak nak kena terima. ade sesetengah orang mungkin rupa dia takde, tapi hati dia, perangai dia baikk sgt. sbb tu dia dpt pikat org yg cantik/handsome. kann?

so cari kelebihan korg then tonjolkan dkt org yg korg suka tu eh? tapi jangan over, nanti menyampah pulak dia. hehe. kalau malu, berdoalah semoga Allah permudahkan jodoh kita. insyaAllah. :) okay sayang sayang take care.