Wednesday, October 31, 2012

Booth Sukarelawan UiTM

sorry la ye kepada pembaca tegar blog ni. dah lama kita tak update utk awk semua (cakap bajet ramai baca ni) kita buuuusssyyyyyyy gilaaa. haa nampak busy kt situ kan? hihi. plus bila dkt shah alam, line internet dia macam kura-kura. sabar jelaa oii. 

okay jgn membebel panjang, lets proceed with the story. yeayy. hihi. hari tu ktorg kena jaga booth sukarelawan, al maklumlah org kuat sukarelawan kata kau. bukan hari tu, tapi dah 2 bln sebelum. ngeh ngeh. actually ktorg kena jaga seminggu, tp tak kanlah hari2 nk tangkap gmbr, melampau kau jahh. hihi.


from right: presiden, naib presiden and biro aktiviti. jyeahh


hari 1st tak byk lelaki yg dtg. adelah sorang duee. i rasa lelaki tu malu sbb i tenung dia cm tu. hehe


kebanyakannya aweks aweks yg dtg uolss.


hari kedua dh malas dh nk pkai baju kurung. muka malas nak make up bagai. hehe



ni hari keduaaaa. yeahh semakin ramai pakwe yg datang. maksudnya lelaki. bkn pakwe i. cehh


 so alhamdulillah on the third day dapatlah dlm 300++ student yg apply nk jadi sukarelawan uitm. Alhamdulliah. mission accomplish :)