Monday, December 5, 2011

Ombak Rindu





i malas nk buat review pasal Ombak Rindu sbb i tau majoriti uols semua dh tengok kan? i je ketinggalan zaman sikit. hehehe. tak pe yg penting dah dpt tengok. 

i tak letak high expectation pun dlm cite mcm ni, sbb Breaking Dawn telah mengecewakan i. huhu. tp disebabkan budak2 kt atas ni beriya ckp Ombak Rindu sedap sedap, then siap suruh bawak tissue satu kotak i pun pogilaa tgk dengan cousin i. hee. 

okaylaa, not bad jugak cerita ni, cume die macam singkat2 sangat yela sbb adaptasi drpd novel kan? kalau nak letak semua ntah brape ratus episode jadinya. kalau tgk dgn kwn2 feeling die tak brape best sgt laa, tgk dgn husband or pakwe mungkin better laa. hee.

i paling tak suka si azizah mahzan, pehh datin kerepot. hahah. lisa punye lakonan not bad, tp die slalu spoil kan mood sedih i bile dia sebut "orang" sbb die pelat R. haishh. hehee. Maya Karin sweet je, lembut nak mati. mmg wife paling baik kt dunia :)

i belum pape dah menangis, tak bole blaa. hahaha. nk buat cmne, muka je rock, tp dalam hati ade taman (:
hurmm 4.5/5 bintang la i bole bagi.


well, im in love with this song. ngehehe. lyrics die awesome!

p/s : suara maya karin mse dia baca yassin not bad. sayu jee. :')