Tuesday, December 6, 2011

Kuala Lumpur Part 3

Continuation from Kuala Lumpur Part 1 and Kuala Lumpur Part 2 This is the last part. hee. the next day which is hari ahad. i dengan ikin dh planned nak PRANK si shee kt UiTM Shah Alam. suppose buat PRANK ni 4/12 (birthday shee) but last minute cancel and i dtg KL terlalu cepat pulak. hee. so ktorg buat advance birthday PRANK laaa. hee

PRANK : konon ikin dtg UiTM Shah Alam dgn membe dia then nak bwk shee pegi tgk match Malaysia VS Bahrain. pdhal membe tu i, die xtau. ehehe


hehehe, i rembat (pinjam ehh sbnrnye) kereta makcik i yg dduk putrajaya then i dgn ikin gerak UiTM Shah Alam. Hujan tidak menghalang ekspedisi kami ke sana ehh. haha (ayat laporan perkhemahan).

#shee aku rembat kt twitter hang :)

hahaha, percaya bulat bulat siot si bulat (shee) ni. haha, kesian dia kne tipu ngn i dgn ikin. time ni i dgn ikin dh terbahak-bahak gelak dalam keta.


yeayyy sampai dahhh UiTM Shah Alam. terkejut beruk minah ni nampak i. hehhe. ktorg beli cake secret recipe sbgai tanda ktorg ingat birthday dia. ehhe

*act ade video, tp nnti lah i upload ehh, time tu u tgk la reaction si shee lepas kne PRANK. hahaha. dh mcm monster. hehe


thanks ikin sbb jdi photographer. hehe


then ktorg pun otw balik Putrajaya sbb nk amik adik i and my parents, well yeah my parents pun nak tengok bola!! hehe. time ni i dh malas nk drive sbb putra to shah alam sgt jauh bgi i, n nsib baik ade driver, so ikin yg drive. miehehehe. bwk mcm pelesit. mcm nk tumbang keta makcik aku ikin oiii. 

After smpi putra then set up balik plan nk pegi Stadium dgn my parents, and at the end my parents nak pegi 2 org, and i, adik i, ikin and shee pegi one car. ibu dgn ayah dorg nk pegi lmbt skit, tu yang dorg lepas kan ktorg dulu. ibu and ayah mmg the best laahhh!


Alhamdulillah, safely arrived at Bukit Jalil. hehehe.


sampai je, ktorg terus cari sepanduk malaysia and kain untuk ikat dkt kepala. they are so many people selling that kind of things and the price are quite affordable :)



sticker muka ni dia orang jual RM1 jee. ade bendera m'sia, FAM and ape ntah lgi. hee. we chose malaysia flag!


kami tidak keseorangan sbb ade pakwe pakwe UNITEN teman. hahaha. paling hujung BALO then next tu balo Syafiq. sebelah i tu adik i lahhh. bukan pkwe. eheheh


muka semangat waja. ehhe


ahhaha, ni semua muka over excited. muka i dah macam tahan berak. adik i sorg jee maintain handsome. heee

okayyy jom jooommm masuk stadium. hee



excited gila bila dapat tgk LCD besar ni. seronok and mcm xpcye dpt pegi sini. hehe


haa, tgk tuu siapa tuuu? ehhehe. hero kita lahhh. putih and sexayyyy la apek ni. hahaha. (gatai). even though  muslim tak main this match tp dia ade tauu kt stadium. die dduk kat grandstand. die ckp ngn i xpee. hati dia tetap ade i. huahahahha.


ramai kan dekat stadium? ehhe. memang ramai puuuunnn and seronok!


muka excited one of the ULTRAS MALAYA members. haha. BALO snggup tak dduk kt Ultras Malaya sbb nk dduk ngn kte orangg. :)



yeahhhh! here they are! ULTRAS MALAYA! dorg tak dduk pun sepanjang game. seriously i salute dorgg. bru nmenye ANAK MALAYSIA! yeahhhhh <3


even though at the end of the game msia kalah 3-2 dengan Bahrain, semangat ktorg tetap ade. hee. good job Harimau Muda.

then balik tu, untuk mengubat kekecewaan Malaysia kalah, ktorg pekena teh tarik, roti kosong and ais krim goreng! pehhh masyukkk ohhh! sedap nak mati. hehe.

shee, ikin thanks for the amazing day. love u guys. muahh muahhhhh.

# to all yang tanya macam mana nak solat semua, dun wry ehh, kita kan dekat negara islam. so ade lah surau kt sini. surau pun bukan kecit, besar jugak. muat untuk korg solat ramai-ramai and selesa pun. Alhamdulillah.