Wednesday, September 14, 2011

Hari Raya celebration at the UiTM Pdg Lalang, Kuantan Pahang :)


ni lah keluarga H kita orang! ni pun tak semua ada sbb yg lain ade hal masing-masing.
kita orang mmg suka PHOTOSHOOT dekat tempat yg SAMA tp aksi lain2. ahhaha


Photobucket

Photobucket

Photobucket


Photobucket

candid yg merepek sbb ntah pape yg ktorg buat.

Photobucket


Photobucket

Photobucket

ini nama dia aksi bebas (konon bebas mcm burung)

Photobucket

amboii, ain dgn nash ade pape keww? ehhe

okay, dah penat photoshoot, jom makan!


ramai gak yg dtg memeriahkan majlis raya ni


ketupat digantikan dgn nasi impit, bolee laaahh kan? kau hade?


okayy dah kenyang kan? jom smbung photoshoot. haha



ain and iqbal.


me and iqbal. pehal kain aku dh nk sme dgn sampin iqbal? haha

Photobucket

amboii kau bal, wanie tau ni, hbis die kejar kau satu uitm. ahha

Photobucket

ehehe, comel kan kitew oranggg.


okay ni family kesayangan saya jugakk.

sai, mas, yana, aliaa, anas n mus.

Photobucket

saya anak sai n mus, yana anak aliaa n anas, mas nenek mus ckp. ahha

Photobucket

candid yg awesomeee.

Photobucket

me : fulamak mas, duyung siottt.
mas : kau diam tyha, aku nk senyum ni. hahaha
anas : handsome jgak kalau senyum pndg tmpt lain. hehee

Photobucket

love u all. muahh muahh