Tuesday, September 13, 2011

Please make me strong.

Ya Allah,

aku paling pantang kalau ada orang cakap aku ni terhegeh-hegeh dgn ex aku.
once dh jadi ex, ape lagi kau nak?

aku rasa kalau aku tunjuk bukti spe yg sebenarnya terhegeh-hegeh, 
time tu jangan menyesal la,
time tu baru org tau spe betul spe salah,
aku xkisah kalau ade org ckp aku ni tu ke, ni ke,
yg pling penting aku tau diri aku mcm mne,
kawan2 aku tau aku ni jenis org mcm mne.

jangan ingat aku diam, aku suka,
jangat ingat aku senyum, aku gembira.

aku bukan nk mintak kau bg duit kt aku ke, sara hidup aku ke, tapi aku just nak kau respect privacy aku.

aku dah ada orang yg boleh ganti tempat kau, 
orang tu bukan macam kau,
aku tak perlu bagitau satu dunia yg aku dh ada bf semua tu,
cukuplah org terdekat yg tau.

next time, bila kau dh dpt ape yg kau nak, kau jaga elok2, jangan bile kau dh hilang bru time tu kau nak menyesal.

benda ni general, aku buat ni bukan utk sakitkan hati sesiapa, tapi aku dah xtahan utk dduk diam, dengar org cakap itu ini pasal diri aku. aku ada maruah and parents aku pling xsuke kalau orang pijak maruah anak dia. enough is enough. 

"kesabaran seseorang tu ada limit dia"