Friday, August 19, 2011

Lelaki solat, perempuan buat apoo?

ce teka ce teka perempuan buat ape time lelaki solat jumaat? ehhehe.

SHOPPING LAAAA!

tapi kan tapi kan, org sekarang ni kan dah tak malu tauu xpegi solat jumaat, tadi dekat ECM, ,muke semua lekk jewww, bang oh bang, ape guna puasa tapi xsolat bang oii? ye mungkin ade yg musafir, tapi xkanla seramai-ramai tu musafir, plus ayah penah cakap musafir ke tak ke, bnde wajib ttap kne buat, selagi xde bnde yg menghalang selagi tu kne buattt.

yang si makwe, isteri, anak, mak, makcik, nenek ni pun tegur la skit awk punye anak, suami, pakwe, pakcik, anak sedara 2 okay? ni kan kewajipan kita bersama :)

tadi dengan tak sengajaa nyee i bole tercakap kuat pulakk, i ckp macam.

"eyeeekkk, dah pukul brape ni, lelaki-lelaki ni xsolat jumaat ke?"

lepas uh ade muke anak-anak muda handsome tapi xsolat tgk i dgn muka mcm nk terkam, ahaha, tapi act die malu sbb die xsolat jumaat. sorry bang, saya terlepas ckp. suara saya mmg kuat, ahha. 




dgn budak 2 org ni lahh saya shopping


 candies yg comel n sedap


aww bumble bee


ehhh, ade ladybird and elephant


ngeheheeee, model ROXY kjap


ain pun nakkkk.

i pye list actually nak beli bende ni
  • sandals 
  • SIMPLE scrub 
  • SIMPLE eye cream
tapi at last yg i dapat SIMPLE scrub and eye cream je. sandals tu i dh pakai tapi mcm too simple pulaakk plus teringat ayah warning.

"awak perempuan, kne pakai kasut bertutup sbb kaki kan aurat, raya ni mesti beli kasut tutup."

huaaaa, ayahh yaa dh beli wedges utk raya ni, tapi yaa ttap akan beli kasut bertutup demi ayah! yaa janji :)