Friday, August 19, 2011

Oh! Economy Class

dahlah jumaat, pagi pulak tuu. haihhh kemain ngantok. ni lah satu satunya class yg org ckp "pegi ke xpegi, output yg kte dpt sme je" tapi bile class tutor economy mmg wajib pegi sbb kt situlaa baru faham ape yg act die cuba sampaikan.

kalau dlm class ni, i selalu salin je ape yg ade dlm slide, die kte A, i pun kte A, die kte B, i pun ckp B. tapi xpela atleast i xbukak buku lecturer lain n xmemekak dlm class die kan?

My Economy Lecturer : Sir Mazlan ni die okay sbnrnye cumenye sometimes the way die ckp too slow and die paling xsuke kalau org bercakap dlm class die, so what else we can do except just sit and listen. even nak pegi toilet pun kne tye die dulu. kalau ramai2 kluar mesti die xkasi terus.


HEHE, muke semangat masuk class :) (oh lengan saya kecit je, baju 2 yg besau)


eh ehh ain laaa sblh saya, sblh ain ade wanie, tp xnmpak


ehh ehh marea sblh kanan saya laaah (marea kalau focus mulut akan ternganga :))

yeahhh, itulahh fahrin ahmad a.k.a aaron aziz, opsss SIR MAZLAN sbnrnye. (class kosong sbb ramai xdtg)


lelaki di belakang ntah buat ape ntah, texting awek kot.



notes yg is sendiri xfaham, tp nti bile tutor baru faham nk apply cmne. hehee

tadi, die punye tahap bosan mmg melampau, so i dgn ain pun main surat-surat. ngehehe


ain gatal.



lepas tu tibe-tibe i dpt tisu dari sorg budak ni. ngok betul


dah ade mkwe ni, sbuk nk flirt even i tau die gurau. it just, guys please okay? respect ur girlfriend.