Tuesday, August 28, 2012

REUNION SKNC 92'-KONVOI RAYA

tajuk dah gempak kan kann? hihi.

credit to apin's dslr. kau mmg power amik gmbr. hihi.


haa dulu pegi mana2 parents hantar kan? skrg masing2 dah 20, kereta sendiri la jawabnya. tgk tu number plat semua mahaii. hehe



at danial's bungalows.


at maria's bungalows :))
.
.
.
.

ni masa raya dkt rmh i :)


xtaula ape yg fiza ni menungkan. byk betul masalah dia. hehe


yg kanan nama dia Sarah while yg kiri tu Myra a.k.a dot. aku xtau kenapa budak2 ni panggil dia dot. 


yeah ni hero2 yang dapat hadir memeriahkan majlis reunion. hahaha. thanks korg sbb pulun spaghetti bolognese dgn cocktails sampai licin. hihi.

.
.
.
.

next rumah aizat pulak. comel je muka masing2. 




yeah yang baju kotak2 tu lah aizat, dia dh nak fly amik medic, dkt ireland klau xsilap. goodluck beb!



alololo mukaaa. from left : apin, khalid, rasis and aslam.


yeahh sebelah i tu nama dia izyan. bakal meneruskan perjuangan i dlm LAW. hehehe. be a good lawyer izyan!


thanks for the amazing day guys! aku tak pernah raya dri pukul10 pagi sampai 12 malam. haha. and aku tak pernah raya sampai 12 rumah. fuhh. korg mmg best! till we meet again eh ? :) take care.

a'ah memang i paling pendek. ade masalah? hehe