Wednesday, April 25, 2012

say no to P

ingat lagi semua experience yg i cerita before this pasal amik driving test, kne kacau dgn polis, kena tahan dgn JPJ sbb pakai selipar mse drive?? hahaa. i really miss those moments. tapi xpe, now dh ade lesen besar, tak ade org boleh tahan i lagi lepas ni. melainkan i buat salah lah kan. hehe

to those yg nak tukar P to CDL(lesen full) senang jee. u pergi JPJ berhampiran. bawak gambar ukuran lesen, tp klau nak bawak ukuran passport pun boleh, nanti smpi kaunter akk tu tlg potong kot. maybe lahh. hehe. then    bawaklah duit minimum RM30. RM30 ni untuk renew lesen setahun. sng ckp kalau nak 2 tahun bayarlah RM60, klau 3 tahun RM90. haa. kalau nak selama-lamanya kau beli terus JPJ tu. hahaha. then xpyah isi borang ape pun. tunjuk lesen P and gambar . then tunggu 5 mnit siap lahh.

 tadaaa. hehehe. hasilnya begini


alololo, skema ayam. hehe