Tuesday, February 7, 2012

Hafiz - Aisyah Part 1

okay sorry sebab dh lme tak update blog, seriously terlalu busy weekend ni. wedding sne sini. (bajet mcm die yg kawin :) ) punyelah busy sampai demam, haha. so hari rabu hari tu i gerak KL, i gerak dlm pukul 10 mlm, lewat gila kn? sbb before that i kne pick up my dad, dia bru balik from Surabaya. hewhew.

i bosan dduk rmh so i've decided to follow my cousin yg nak kawin ni, (Hafiz) balik KL. sje je balik awal mne tau boleh tolong-tolong kannn? :) KL-JB 4 jam, but ktorg berjaya buat perjalanan ktorg 3 jam je. haha. gila kan? alah tak laju mana pun, actually mlm2 spe lah nk lalu highway kn, plus i dgn cousin i mmg tak berhenti bercakap lah dlm kereta, seriously. sampai cousin i ttup radio, sbb die ckp dgr i bercerita lagi best. huahhahaa (nmpak sgt mmg makcik kepoh)

okaylah, malas nk cerita panjang, hihi. khamis tu dh busy tolong buat goodies semua, then esknya which is hari jumaat malam cousin i nikah. yeayy.


yang nikahkan cousin i ayah pengantin lelaki. (baju purple) wahh sweet gitu. i pun nnti klau nikah i nk my dad yg nikah kan i. hehe

Alhamdulillah sekali lafaz je, fuhh hebat!


cuba tengok ape yg pelik dekat gmbr ni? hahah. i tgk balik bru perasan yg camera man ni tangkap gmbr i. muahahha. terasa mcm meletop gituuu. 


dah sah ape lagi, jomlah solat sbb jodoh semua ni datang daripada Allah :)


hantaran belah perempuan (royal purple giteww)


hantaran belah lelaki (champagne colour giteww)


hadiah drpd pihak lelaki


:')


nk inter frame jgakk. haha 


apis n kak aisyah cepat2 buat baby mcm syafiee n kak laily tauu? hihi


my family xde dlm gmbar dorg dtg KL esoknya. i je wakil family i. huhu


2 dara n 2 mak dara, hahaha


3 3 pengantin ni guna mak andam yg sama. rozie namanyoo.


ni abg long. dia abg kpd pengantin lelaki. esknya die akan fly to UK. continue master in Account. Goodluck abg long and make sure abg long tak lupa beg coach yg ibu pesan tu. hahahaa



muka sama, cover bb pun nak sama kata kauu. haha


lawyer-to-be and lawyer! fewiitt :)


alololo, anak i ni. firas haziq dgn pak lang dia. hee


family belah lelaki. ayah pengantin lelaki xde dlm gmbr, mne ntah. pegi mkn kot. haha