Sunday, January 22, 2012

Last friday ninie suruh i accompany her to JJ Tebrau sbb nk exchange her blouse. Janji pkul 10 i dtg pkul 11 haha, melampauuu. (busy doh jadi housewife, oppsss) :)

then once i dh sampai dpn rmh dia, dia pun terus msuk kereta i.. and suddenly...

ninie  : weyy mak aku nk jumpa kau.
me    : haaa? dh kenapa pulak? (muka cuak gila)
ninie  : dia nak marah kauuu lahh.
me    : asal dia nk marah aku ni? aku buat ape?
ninie  : mak aku ckp kau amik syahmi aku. ahahhaa
me    : *&^%$
then jumpa la aunty ainun, then salam2 lepas tu dia suruh i drive elok2.
me   : kau ninie, buat aku cuak siot.
ninie : betul lahh, kau amik camee aku kot. hahahaha
me   : FINEEE! hahaha
ninie have a safe trip to Padang, Indonesia tauuuu! July ni balik lgi kan? haa aku tunggu :]