Tuesday, January 24, 2012

#Facts


Maksud Pemberian / Hadiah lelaki kepada seorang perempuan :

  • Jam Tangan : Means lelaki tu suruh ingat dia tiap waktu dan ketika. cehh ayat. hehe
  • Cincin : Tanda ikatan kasih yang abadi. amboii jiwangg
  • Rantai : Ikatan cinta yang perlu perhatian. im not so sure about this
  • Ear rings : Tanda penghargaan and pernghormatan. yeke? im not sure too
  • Kasut : Sentiasa mengambil berat and prihatin. yeahh maybe, tak kn nak kasi perempuan kaki ayam :)
  • Pakaian/kain : semoga kasih berkekalan and dekat selalu, amboii makin jiwang
  • Payung : Tanda kasih and always nak protect perempuan tu
  • Minyak Wangi : Tanda cinta. ewahhh.
  • Frame gambar : sentiasa merindu and tak ingin berjauhan. 
  • Buku : Bersifat open minded and bertolak ansur.
  • Bunga : tanda perkenalan and kasih sayang. amboi kemain lagi
  • Chocolates : Pandai memujuk and konon cinta itu sweet sangat.
  • Lagu/ Kad/ Cd : jiwang. haha
  • Sejadah dan Al Quran : lelaki tu syg perempuan tu dunia dan akhirat.


but the best present ever yang perempuan nak sgtttt.


.


.


.

Hadiah masuk meminang lahhh, baru macho! haha. and itu tandanya lelaki tu serius and ikhlas sayang n cinta kat korang. cecehh. Alhamdulillah.

nota kaki : ni bukan i buat tp i copy dekat  fb page mne ntahh. tak ingat, hee