Wednesday, November 2, 2011



sometimes i rasa i nak sgt sgt kenal dgn my followers and my readers. without u guys i rse dah lme i delete blog ni. Alhamdulillah, mungkin i tak ramai followers mcm sesetengah blog tu, tapi i xkisah sbb tak semestinya ramai followers ramai yang baca blog kita tak gitu? ehhe. setakat ni, according too blog statistic from May 2009 till November 2011 i dah ade 25,379 readers. Alhamdulillah syukur pada Allah, it such an honour to have a large number of my blog readers. Thanks korg for the support ehh?

so i'll give the opportunity to u guys to introduce yourself to me and also to the others readers, uols bole letak nama and url blog sekali taww. mnela tau, i ade terlepas pandang korg punye blog, so lepas ni bole i follow blog korg and of cos link blog korg dalam blog i. 

kalau tak de blog tidak mengapa, apa salahnya kalau korg just bagitau nama and share to me and the others kenapa korg suke or even benci pun takpe dengan blog i. ehhee. even it is positive or negative respond i tak kisah but actually i would loved too hear that. sebab tu tandanya korangg sayang kat i kan? benci tu tandanya sayang. kan kan. hehhe