Sunday, November 6, 2011

Siblings Day Out :)

jadi anak first ni tanggungjawab di besau. besau mne? hmm besau stadium Old Trafford. ecehhh. hahaa. tapi best jadi along ni, ape yang kte ckp adik-adik mesti ikut. ehehe. tp dengan balasan kene bwk dorg bejalan laa, baru dorg akan dgr ckp. seriously. ehhe.

so disebabkan raya kali ni kat rumahh je. i mean raya haji. so we decided nk keluar malam2 lepak king adik beradik la knonnye. tapi kejap jee, sbb keluar rumah dlm kol9 gituu. so kne blik bfore 12. so xbole buat ape sgt laa.

so first pegi giant, beli barang rumah. hahhaa.


ade mcm muke makcik - makcik pegi pasar tak? huahahaha


ohohoh, itu kuli i. ehh takk, tu adik i. ini yang best kalau pegi shopping bwk budak gemuk, bole tlg angkat kan brg. hahaha


ni xtaula ape bnde yg depa buat smpi tersengih - sengih dpn camera. haha

lepas pegi giant pegi MC DONALD plakk. ktorg puasa, then masa berbuka ibu just msak ketupat and rendang. maklum la nak raya kann. so biaselaaa, mne kenyang tu yang cri MCD masing-masing.


time ni tenga ngorat abg yang jge counter mcd tuu. haha kemain seronok die tgk aku, tersengih-sengih mcm kerang busuk. tp xpelaa, i sukaa uuu. mesra alam giteww.


then believe it or not ktorg picnic dalam keta. hahaa. makan mcd dalam keta. syokk ohhh. adik i ckp ni posing comel die, ntah spe ajar die posing cmni. Najwa Latif maybe. ahhaa


penah tengok muke tak senonoh i makan? haa kalau tak penah nahh tengok sekarang.

actually nak ajak adik2 pegi pasar karat tp terpikir yang Man U and Arsenal ade game kann. so balik lepak kt rumah tengok bolaaa. mmg besttt! Man U Man U. hehehe

anaa, next time kite pegi Tutti Frutti ehh, bwk abg ipar kau sekali. ahha