Friday, November 4, 2011

JOM TENGOK 5 DIAMOND 2009


credit to Arlinie Ahmad for the pictures <3



ni side class dr sebelah kanan. yg tengah2 sorg dduk.


ni side class dari sebelah kiri, baju KPA tu i laa. ehhe. tu tmpat dduk i.


ni duty roaster. yang control budak2 ni i sbb i ketua keceriaan and bendahari. spe tak buat keje gua ketuk. ahha


ohh ni birthday list, everyday ktorg tgk bnde ni and tak penah miss tau wish birthday kt classmates :)


ni sudut bacaan la kononnye. buku tu semua buku dri rumah i. haha (amacam alim tak family i?). piala tu pulak hadiah hasil pertandingan macam roket air, quiz and mcm2laa. 5 DM mmg active. maklumla senior. haha


budak paling rajin dalam class ktorg nama dia AHMAD RAZIKIN, rajin buat latihan and rajin menghafal. dpt award best student ni. tapii hakikatnye die rajin jgak ........, cube zoom skit. hahaa


rajin jgak tido. huahahhaa. tak senonoh pye ikin. foine, budak hostel la dikatakan. xckup tido la knon. haha


ni pulak gossipers dalam class ktorg. ahhaa. ain, ifa and mimie. emel xde plakk.


tu thanusha, renuga, sathesh and naveen the tallest man in MK. haha


oohh tu paan, paan ni mmg suke menyibok dkt tmpat i dgn shee. ntah kebende yang die nak i pun xtau. ahha


ni dalam bilik dkt library. hahaa. muke ikin mmg kasi aku gelak jee. dalam library pun ktorg memekak nak mati.



haa tu paan lagi. haihh suke benau mengadu masalah makwe-makwe die dkt i. paan hot stuff kt sk sbb die kecit and org ckp comel. geli jeww. haha


tu sheetottt. die baca buku agama i baca buku sejarah, well. nk wat cmne kan? dh mmg minat. hahaa



me and ninie, hahaa. tudung selekehh siot. muke alahaiiii. suci dalam debu gitu.


ohh class ktorg mmg xde cinoooo, yg ade macha and melayu je. ehhe. yg tenga comel lote tuu guru kelas ktorg, cikgu che norleyanti. we love u cg che.