Wednesday, November 9, 2011

Just Waffle



location : Juz Waffle Bukit Perdana Batu Pahat

malam raya selalunya bosan kan, sebab tak tau nk buat ape, tak kan nk pegi raya rumah orang pulak, raya aidiladha kott. so ktorg sjela lepak makan malam-malam.

Photobucket

ana, pieka and hadirah.

Photobucket

syahirah, pieka, hadirah and me. hahahahahahaa. comel kan pakai baju kurung malam-malam :)

ibu : ni apasal pakai baju kurung malam-malam? raya dah habis laaaa.
me : errmmmm, yaa tertinggal seluar jeans dkt atas katil dlm bilik. hahahahhaa
ibu : bagusss! dh tau balik kampung tak bwk seluar, pakai jela track suit.
me : eee, xpela bu drpd pakai track baik baju kurung. ehheheheehe.

PADAN MUKA AKU! TAK TAU KENAPA LATELY SGT CARELESS DGN BENDA2 PENTING MACAM TU, HAIHHH.

Photobucket

ni waffle with sate. sedapppp. ni pieka makan.

Photobucket

ni pulak waffle with blueberry ice cream, ana punyee.

Photobucket

ohh yang ni nme die ape ntah. tak ingat tp memang sedap, ayam and nasi la yg penting. ni hadirah makan.

Photobucket

ni i makan, french fries with black paper sauce. i tak makan waffle sgt, tu yg order bnde ni.

Photobucket

spaghetti bolognese ni syahirah makan. heee
 Photobucket
ni air i minum, as usual iced chocolate. gua tenga gile iced chocolate. hehehehe 
 pape pun mmg best la tempat ni nak lepak-lepak smpi malam-malam. tp kol11 die ttup dahh. heee. so Batu Pahat sekarang dah maju tauu, tak lme lgi TUTTI FRUTTI pulak bukak kt Batu Pahat, cayalaahhhhh :)