Saturday, October 22, 2011

Tutti Frutti with him. :)

ececehh, pantang i letak with him, tak sabar kome semua nk bukak ye. hehee. this is not our first time going to Tutti Frutti, but ni 1st time pegi Tutti Frutti dkat UDA. yeayy. so complete la jelajah TF i kat seluruh JB ni. hehe.

him : im not in mood mkn TF sbnrnye.
me  : laa, hbis tu kenapa pegi sini?
him : sje je, nk jumpe yaa. :)
eleeleleleehhhh, sweet la tu konon. haha.  baru i nk amik yogurt..
him : kte share jela, pakai mangkuk yg besar.
me : okay okay. nk flavour ape ni?
him : yaa pilih la, ami ikut je.
cehhh, macam big boss die layan aku. ni yang sayang lebih. ahha


ohohoho, dah macam pokok krismas i tgk. banyak benar topping ktorg amik, opss i amik. hehehe

him : ehh org ni bagi mcm kite bawak anak je.
me  : haa? anak? mane? ape?
him : tu tengok sudu tu, kte 2 org je kot. bagi smpi 3. hehe 
 

 amboi bang perli ke hape? haha


 amboi-amboi, kemain seronok si bujang sorg ni main galaxy tab. haha


 zoom sikit lah, biar korg dpt tgk jelas handsome ke tak pakwe eden ni. haha. kalau tak handsome xpyah tgk lpas ni, kalau handsome jangan rampas pulak. menangis i nanti. haha. 
 tak cukup dgn TF, dia ajak gua pekena teh tarik pulak. amboii, kuat makan sorang ni. haha. tapi die je order teh tarik i order teh o ais, ntahlah selalunye i gile teh tarik, tp kli ni tak pulak, mungkin baru lepas makan TF kn, so takot muak pulak.
ktorg dating hmm 1 jam setengah je, ade ke orang dating 1 jam setengah? hahaa. ade, ktorg ah tu dating kejap-kejap, nk buat mcm mne, msing -msing ade commitment kann. ktorg dating memang xpenah lama, pling lama drpd tga hari smpi asar la, then balik. hehe. insyaAllah nxt time kite dating lme2 ye yang oi. (Allah, gedik la pulak. haha)

thanks to him of cos, thanks for everything. u really2 made my day SF :)