Tuesday, October 25, 2011

Congrats Kak Yana


ni yana, actually lebih sesuai panggil kak yana. hehee. ktorg dulu neighbour, dulu ktorg duduk dekat Taman Nong Chik. seriously mse dduk situ i kenal semua neighbour i, kalau petang-petang ktorg suka main rounders haa, tau game rounders? ala ala besbol tu, seriously memang awesome, sekali dapat home run memang best la weyyy.


before this yana start her education at SMK Convent, then proceed to Matrik Tangkak then finally continue her degree at UNIVERSITI MALAYA. yeahh its UM yaaawww.


ni family yana, en khir, mak die xegt nama, cik ida kot ktorg panggil kalau xsilap, then adik die Faez and last Fahmi. i guess Faez tu orang kenal kot sbb he's ex student of  English College in JB. (EC)

dh besar dah budak2 ni, dulu main basikal, tak pun cari pepatung dekat semak. hahaa. itulah saya time kecit2. perangai tak senonoh sikit. sorry i tak main barbie. hehe


wah wah ni yana and her future husband, Faiz jgak nmenye. comel gile, sweet nyahh. if im not mistaken dorg dh in relationship almost 5 years. haa. lama takkkkk? and Faiz ni first love yana rsenye. wahhh. best kan?




nah gambar dorg lagi, kasi korg jealous skit. ehehhe

yana : congrats ehh. nanti raya tyha dtg rumah bwk family ehhee :)