Sunday, August 28, 2011

shee y Ikin gracias por las sandalias! (thanks ikin n shee for the sandals)


yeahh nampak ni? ni picture kempunan nak PAEZ kan kann? hehe. idky but die cantik sgt dkt mata i.

then tibe shee BBM i ckp i kne dtg rmh die ptg nnti. i mcm pelik ahh, xpnah2 suruh dtg, mcm serious je ni.


then i pun dtg rumah shee dgn hati risau gile sbb well i tau shee mesti nk share something personal ni.
turun tangga je shee terus bg i something. die ckp ni hadiah. happy birthday tyhaa :) ohh die suruh dtg sbb nk bagi hadiah, egt apollahh. ahhaa. thanks sheee.






nahh tgkk i dapat apee, ehhee.








siott je kau ikin oiii.



i dgn ikin dah lme usha paez ni since ktorg dkt singapore hri tuu. actually ktorg nak TOMS, tapi hati ni luluh bile dapat tau materials TOMS adalah pig skin. haiihh. sedihh sgt sgtt ohhh.

then ktorg beralih ke PAEZ ni. eventhough nme die mcm nme pakwe korg, jiran korg, musuh korg tapi made in argentina wokkk! terkejut beruk guaa.

Malaysia price : RM159.90
sale : RM130 (if im not mistaken)

haaa apo lagii tengaa sale tewwwwww. yg specialnye kasut ni, once u pkai for 6hours, kasut ni akan ikut bentuk kaki u n tapak die pehhhh, RM130 kott menipu kalau xsedap kann?



thanks ehh sweetheart <3 May Allah Bless Our Friendship. InsyaAllah.