Sunday, August 28, 2011

Shopping Raya for the last time.

1st mission  : beli kasut raya ana
2nd mission : beli kasut raya angah
3rd mission  : beli set pinggan mangkuk, cawan, spoon, fork mangkuk tingkat ntah ape lagi ntah. ehehe




wahhh alhamdulillah, jumpe jugakk kasut raya budak ni, ni semua i laa yg pilih. kekekee



foinneeee, adik aku dah beli PAEZ before aku. huuu nk merajuk la cmni


kempunan paez punye pasai, pegang pun jadila. hahaa.



 ibu mmg xde bnde lain dah favourite die, CORELLE je, xpun PYREX xpun ARCOPAL (nak amik hati ibu, belikanlah set slh satu ni, cnfirm terima jdi menantu, hahaa)


yeahhh, proses mencari pinggan mangkuk


besau gile teko nii. tapi cantik.


Ya Allah scary nye, asal aku nk makan fork ni? lapar sgt la tuu. ehehe



okayy ni ayu sikit kan? sikit jelaaa. hahaa. okayy byebyebeyebyebye, SELAMAT HARI RAYA, drive elok2 ehh korg xpun kalau parents drive ckp dorg drive safely. i doakan korg sampai kampung dgn selamat?

sorry kalau lpas ni lme xupdate, busyy nk raya. cehh. ahhaa