Thursday, August 18, 2011

Day 18 - benda paling mahal yang anda pernah beli dengan duit sendiri

hmmm xtaula bagi uols mahal ke tak, ade bende lagi mahal dari bnde ni yg i pnah beli like DSLR, BB and even kereta i tapi tu semua duit ibu n ayahhh. kalau bnde yg betul2 mmg duit i sendiri n MAHAL X GILE SGT LA rsenyee ni kottt.



ESPRIT HANDBAG.

sorry sbb handbag tu dah tersadai dekat rumahh, malas nk bwk g kuantan sbb sem 1 and 2 dh bwk. hehe.

next myb guess purse and of cos my body shop set n my make up set.