Friday, July 29, 2011

Festival Durian Group H


actually dh lme ktorg plan nk makan durian satu kelas. tapi xjadi-jadi just bcos of a lot of assignment, mid sem break thn mcm2laa yg nk dibuat, so alhamdulillah at last. smlm dpt jugak kumpul ramai-ramai. then mkn durian ramai2! wowwww!

angkut durian naik keta viva putih kesayangan marea tu, then dorg beli banyak gilee, approximately 50 biji kott. haaa! HANTU DURIAN TAKK KELAS KTORG NI?



muke bernafsu untuk menerkam durian


yeahh baby, full with the delicious durian, aum aummm


snap dulu gmbr sbelum menerkam durian


si HANTU DURIAN 1 (nash)


si HANTU DURIAN 2 (marea)



si HANTU DURIAN 3 (diva a.k.a shaa)

Si HANTU DURIAN 4 dan 5 (seha and atin)






fuhh beberapa durian yg berjaya di ratah oleh HANTU DURIAN




segerombolan durian yang berjaya di tanggalkan isinya. haha


model-model durian (iqbal, azzam, wakjan, me n ain)




ain n marea


xdapat makan, dapat pegang kulit n tangkap gmbar pun bole laaaa. hee


habis licin!


burpp, Alhamdulillah.ni muke kekenyangan 


xhabis lagi si 2 org ni dgn kulit durian die. ahhaa


memandangkan ada yg berpuasa pada hari khamis, jatuh pulak time makan durian tuu. so dorg save kan durian untuk kami yang berpuasa.

Warga H yg berpuasa : Izwanie, Syazwanie, Amira Aiza, Ain and Me :)
so after berbuka laa baru kiteorg makan. ngegehehehee.


Thanks to Marea Amad sbb belanja Group H mkn durian and thanks to Group H sbb turun kt gazebo utk mmeriahkan majlis walaupun ade yg fasting <3 uols
 lepas ni kite pegi berbuka ramai-ramai dgn Madam Nai okayyyyyy?