Friday, July 29, 2011

DAY 2 : Movie yg paling best pernah anda tonton

English Movie.

Hmm rsenyeee citee ni kott



1st : sbb graphic die pehhh awesome!


2nd : sbb hero die cuteeeeee


3rd : sbb ade Bumble Bee yg sgt hebat


4rd : sbb military systemn dlm cite ni sumpah the BEST!

the most important things, cte ni best sbb jalan cerita die la babes, i tgk cite ni xberkelip tau tak? its better than Fast n Furious n Thor myb sebab yelaa, 2 2 tuu mcm byk bnde ganas2 skit. kalau Transformer ni mcm logik sikit laa plus i xpenah follow cite robot-robot ni, then kepas tgk cite ni, PEHHHH! lu pikirla sendiri nyahh.

Malay Movie

mmg xlain xbukan la kan? Nur Kasih The Movie jwbnyeee.


1st : sbb tgk dgn ehem ehem :)


2nd : sbb sifat keibuan yg byk ditunjukkan dlm cite ni


3rd : sbb ade Tiz and Remy yg mmg layak jadi suami isteri


4th : sbb penuh penghayatan terhadap dunia islam sebenar. fuhhh

and the most important point, dalam cite ni moral value die, mmg tinggi menggunung laaaa!

Tips untuk pilih movie yg best (ni personal experience)
  • Korg tak kan terasa nak bergerak dari tempat duduk pun. kalau nk buang air smpat tahan ni. huahahaa (tapi kalau xtahan bla jelaa. haha)
  • korg akan marah kalau partner korg interrupt time korg tgk cite tu
  • korg sanggup beli DVD or download kt mne2 just nk tgk sekali skale bile time boring
  • cite tu bole buat korg nangis sampai nak mati. hehee. even tgk kt DVD pun korg still nangis lagi
  • sound effect die best and of cos animation die kne awesome!

okayy tu jee review i. byebyebyebyebyebyebyebye. LOL