Tuesday, May 24, 2011

WEDDING DAY

yeahh lagi sorg czin i dh kawin. Alhamdulillah. cehhh i bilo lg? lekk luuu. 27 ngam ngam okayyy, klau cepat ape slhnye, dh jodoh, tp xla 21 tu dh kwin kn. menipuuu. hahaa.

their loves story : kenal kt YM time dorg still kt matriks lagi, lelaki matriks tangkak prempuan matriks melaka, so cinta jarak jauh la ni kirenye, kesetiaan dorg (pehh ayattt) teruji lg bile prmpuan further study dkt UUM KEDAH, while lelaki dkt UTM JOHOR jeee. itu xcukup lg, time keje pulak, lelaki kje dkt Batu Pahat while perempuan lecturer dkt Melaka. Oh mannn, dorg berpisah 9 tahun jgaklaa kn, tp nk wt cmne klau dh mmg itu jodoh msing2 last2 kt atas pelamin jgakkk. yeahhh. 

(okay dhla tu, xpyah nk membebel pnjg, xde org nk bce pun. haha)

menunggu dgn sbr. (ehh pkcik pki baju biru teww gosip la teww. haha)

okayy bfore nikah kne ade wali n saksi, so saksi die ayah saya. wewitt, baju biruu tuu. haha (mcm xsbr nk terime menantu je ayah ni. hehe)

tok kadi : sah?
saksi : sah sah. hehe

yes i rse saat ni, saat yg ditunggu oleh seorg prempuan yg bergelar isteri :)

allalaa tomeinyee perantin perempuan. ehhe

ececeehhh, nk jealouskn i la tewww.

pape pun congratulations ehhh. May Allah Bless both of u. cpt2 dapat anak :)