Thursday, May 19, 2011

JOLIE FILLE PHOTOSHOOT (FINAL PART)

ALHAMDULILLAH..

rsenye dh nk dkt sminggu ktorg tgguh final photoshoot utk business ktorg, hari tu yg 1st several clothes je ktorg snap sbb ade mslh teknikal, now finally ktorg dpt siapkan our final project. thanks to our model

Mashitah Bt Ahmad.

cntikk kn? mestilooo nme pun model, klau xcntik bkn model nmenye. i la teww. haha

huahahhaa, menyibokk nak jadi model jgakk kucing i yg sorg nii.


huiyooo, keta i pun masuk laaa wewitt. haha


dh mcm kt studio mne, padehal rumahh i teww. poyo jee


huahaha, disebabkan photoshoot berlangsung di rumah saya, so saya dgn serabai mabainye saya pakai mcm ni jelaaa. hee.

mcm biasolaaa, bunga tu utk yg single jeee. haha

* yes saya rindu GROUP H sbb uh saya pakai baju "SAYA SANGAT SAYANG GROUP H "