Monday, May 16, 2011

GIRLS DAY OUT yawww.

it have been a very very long time kiterorg xlepak rmai2 cmni, hari hari mashitah, mashitah hari hari so kli ni i kluar dgn semua my sayangs sayangs (rmai kn) haha. yg plannye, i laa, tp dibantu dan dgn kerjasama semua dptla ktorg buat GIRLS DAY OUTTTT! yeahh babyy.

so ktorg kluar dlm lepas zohor mcm teww, n pegi JJ TEBRAU, guess watt, stgh jam i pusing dkt parking JJ uhh, sabo jela, taula JJ sale, tp xpyah smpi korg nk penuhkan parking, yg dduk dekat uh jln kaki sudah la. haha (nk marah pulak).

dh emo emo ni, ape ag, terus pegi mkn. sbb perut dh lapoo. heee. so ktorg decide mkn dgn BLACK CANYON sbnrnye bkn dorg decide, tp i yg decide. huahaha.


 Tuna : asal capati xde ni? semua western jee. hahaa

 ninie : Hmm ayam ni mcm sedap tp aku tkot gemuk, xpela aku amik ikan laa. (hahaha)

Mimie : haihh kne kire budget ni, kang budget lari pulakk (muke serious sbb kire budget) ahhaa

Shee : ermm, tomyam RM8.90, ice cream baru RM4.00. xpyh mkn la, puasa je hri ni. amik ice cream je. HAHAHA.

this is my favourite, udon spicy chicken tomyam soup.

ni tuna pye, nth ape kbende nme die. hehee

 ni mimie pye CHICKEN SALAD.

ninie ngn shee pye xsmpt snap sbb dorg dh ngapp dlu. hahahaa

eh ehhh ade model laaa. huagaggaa


hahaha, banker dhh smpiii. mehh byr mehh.

afta perut dh penuh, masing2 pegi shooping laa ape lg, sume shopping except me n shee sbb well ktorg kn bussiness woman, kne tahan skit nafsu shopping uhh. hahaha

masuk MNG, DOROTHY PERKINS, TOPSHOP, ROXY, CLARKS, PADINI, SASA. last last beli kt WATSON jee (2 la i) ahhaha

tp knn, ade satu kasut kt padini uhh cntik gua ckp lu, gua dh nk beli dh, xde size pulak. cinabeng pye padini. aku bakar kang. hehe

dh penat shopping, kaki pun dh lenguhh. tekak pun rase mcm nk pkena 1 2 lagu so ktorg pun gerak pegi "SUARA OK" dgn danga bay, dpn pjbt bapak gua je. hhee. spe yg dtg sne, bole la snggah pjbt ayah sy n pegi la salam, mne tau ayah nk wat menantu. (bweekk, umur xsesuai nk kwin) haha

 ape hal si shee ngn tuna ni jakun sgt tgk remote? hahaa

 Uptown Girl. (uptown danau kota xde pulak ehh lagu? pasar karat ke) haha


shee, muke kau xmcm nk tahan berak pulak. hahaha

bestfriends forever.

ape yg lawak sgt niii? hahaha

 hahaha, focus dkt mata si thanushaa.

DUET lagu "lucky" by jason mraz n colbie calliat.

(yg lain semua pegi toilet) hahahaha

shee kau bole sopan skit? kau pki kain tau. hahaa

love you arlinie ahmad <3

picture of the dayy. ilove uols. muahh muah.

egt! afta this plan kite pegi picnic tauuu :)


ENTRY kali ni i byk letak picture je sbb im not in mood nk tulis sbb ade sorg bdk teww, gedik nk cabar i. egt comel la teww nk cabar i. ahhaha