Tuesday, November 2, 2010


wohooo. sume tga bising-bising pasal result final exam, especially student UiTM Pre Law 2010/11 kn kn? mcm2 reaksi i tgk, ade yg suke, ade yg sedih, ade yg nk bunuh diri, ade yg siap nk jmpe lecturer, mcm2. biasela lumrah kn, manusia nak something yang terbaik right?

mse i tau result nk keluar ni, membe2 dh bising suruh check la apela, i bkn xnk check tp i risau gile kot, nth ape jd, i pling risau klau kne repeat paper 2 je. then dh kne pkse ni, i pun bkakla student portal then then then thennnn, die xnk kluarkn result i plak, gedik2 plak die ngn i. hahaa. then i try again alhamdulillah bole, ble tgk je pointer i, mmg i melompat nk cecah awan la kn, xpyah naik air asia ke mas ke, mmg dh capaila sng ckp, td siap rse awan skit. hehee. i terus pegi peluk my mom thn my mom biasela die dgn drama nangis. hehe. i pun nangis, die ckp congrats, Alhamdulillah pegi wat sujud syukur. then i do it. 

nk tau result i bpe?  DEAN uh xlah, lg skit je. haha. tp ni semua usaha right, we got wht we deserve so i xbole terlalu happy n bngga sbb dlm sekelip mata Allah bole tarik sume ni balik, wht I must do is just maintain my result n keep it up until i get "DEAN" title :)




special thanks to : Allah The Greatest
Parent who always support me
Roomies who study together with me
Friends that always pray for my success 

I love u guys <3