Thursday, November 4, 2010

people nowadays berlumba-lumba sampai ade yang terjatuh, tersungkur, terjunam, termati just bcos nak kurus? WTH? hahhaa. relax ah guys, u all xpyah nk wat sume kje gile tu. maintain je bdn korg tu sbb skrg kn ade "The Biggest Loser" hah so u guys tirula mcm  program ni sure bole kurus mcm ni.

Oh damn, can u see the difference? tergugat iman aku kjap. i love carlo very much even he don't love me, but i fhm cos die dh ade wife kn, so die ckp xpe, tggu i divorce dgn wife i thn kite kwin oke sweetheart :) wahh melalut dah i ni. hehe. joke oke dear. motif die nk ckp yg actually korg xpyahla nk beli ape2 produk just nk kurus, tgk dorg ni, tiap mggu exercise bgai nak mati tp worth it rite. okela tu. so spe yang nk kurus call me oke. then kite pegi jogging sme2, bole i jd trainer korg. ngeeee


plus, especially for girls u guys dh terover weight tu jgnla rse down plak eh, this is wht we call life, so u guys chill je, spe yg ejek korg gemuk uh sbnrnye die jealous sbb dorg xcomel mcm korg kn kn? so korg relax je, spe yg xnk kwn ngn korg uh mmg bodoh sbb dorg xnk tido ngn bantal semula jadi. hehehe. yela korg kn best, bole jadi pillow, teddy bear n sumela. haha fine i merepek lagi. soryy. wht im trying to say, korg yg overweight ni just bykkan exercise plus mnum plain water oke so bole jd cmni 


hot x? hot kn kn. hehehee. well, i lah yg jd trainer die bkn Dave Nuku sume uh. ahhahaa. sorry Dave :))