Tuesday, November 23, 2010

oke fine, 2nd sem begins :))

as usual i dpt roomate yg same mcm last year, spe lagi klau bukan sai, yana, aliaa n mas. u girls are so amazing <3 but my housemate bertukar. at the beginning sgt susa nk get long tp now alhamdulillah skrg sume under control n ktorg dh mule rpt plus berbual with each other tp tp tppppp, yg xbestnye dorg suke tdo awal kot. haha. bru kol12 dh ttup pintu n keep silent, ohh man, i yg slalu tdo lmbt pun  tpakse tido cpt sbb tkotla, dorg senyap sgt, macam kiteorg je dlm rmh ni. hehee. tp korg best oke! 

when talk about class plak, i still in group H, group H yg meriahh, tp ahlinye dh agak berkurang ye brdasarkan bberapa faktor. heee. lgpun pihak pentadbiran(skema ni) nak 33org je dlm each class, mne adil, haduiii. pak kal korg byar elaun aq, klau x. cehh. hahaha. pape pun group H still the best. 1st day msuk pun dh meriah. alhamdulillah, THANKS members of group H :) mummy sygg u all. muahh. heheh

in addition, (bru blaja markers in BEL 260) ngeee.about subject plak, fuhhhh. mmg tough! nme pun law, standard la, siap ade subject psychology lg. fuhh. lpas ni gua bole bce lu pye muka laaa bai, jgn pkir lu hndsome hati lu baik. hehe. buku die kemain ag price RM85, xnk murah lg ke? hehee. ni xckup dgn class MTC038, buku dia amboii. murah habis. RM117. yes, mmg bankrup spe bpak yg dato' uh. hahah. ni belum campur subject BEL, fhm2 sudahla. tp its oke, smpena aidil adha yg dh lpas lme, kite kne berkorban utk dpt 4flat (bak kata sai 4 rata). heee. oke. gudluck to all yg naik 2nd sem :)