Thursday, February 18, 2010

pelik tapi benar ;)

NUR FATIHAH BT ABD RAZAT. org klau dgr nme aku mesti nk gelak. nth knape nth. ade skit kutu kot. HAHAHAH. dorg bukan glak ape, dorg just pelik nme bpak aku tuu. yela cube cari kt dunie ni spe yg bpak die nme RAZAT?xde la. aku sorg beb. sbb uh org bole kenal aku ni ank pak cik Razat yg paling cute. ehh tambah2 plak. jhat betul setan ni.(pdhal sgaje) ;) long time ago mse sk agama kn xegt darjah brape ktorg blaja pasal ZAT-ZAT ALLAH. lpas uh budak boleh pggil bpak aku ZAT ZAT RAZAT. hahahha.Pas uh klau aku pegi canteen en mesti budak2 uh sje nyakat, die ckpla ehh nk mkanan ni x? lazat ni. ee, nsib baik time uh aku bodo - bodo. klau pndai, dh lme aku sepak korg kurg ajax tol. tpi tu dlu laa. skrg org pggil DATO' RAZAT. (cehh, perasan). berdasarkan cerita dulu dulu kala yang telah diceritakan oleh mydad sendiri. cerita die bermula begini. HAHAH. alkisahh... cehh. mse uh mydad ikut parent die daftar nme dkt police station yela kau egt dulu ade pjbat pendaftaran negara ke. mne de, sume dkt police station jee. huhu. then time uh da sepakat membawa berkat ahh nk bg nme bpak aku ni ABD RAZAK. entah dimana silapnye. aku pun xtau, bak bpak aku kte polis uhh rabun die tertulis dalam surat beranak uhh ABD RAZAT. yela dulu mne de contact lens bentuk ni la, 2 la. mcm shee uh la, apela, nk pkai spect mcm x vogue kot. HEE.lgpun myb time uh police uh lapar nk pkena apam balik kot. 2 yg pkir lazat smpi bantai nme bpak aku razat. HAHAHA. so xbole nk wtpe la kn, da tertulis. sooo smpila skrg mydad pye nme RAZAT. tp aku xphm tol ade jgak yg pggil bpak aku ROHAIZAT, RAZAK, IZAT. amboi, nme mgalahkn i ank die ehh. wewit. yela bpak pun nk voj*(bhasa thanusha) jgak. hehe pape pun mydad is MYHERO! yeah!