Monday, August 6, 2012

Yayasan Sukarelawan Siswa 2

well, on the next day. we woke up early at 6 la kot. awal kan? nk buat cmne. before 7.30a.m ktorg dh kne ade dkt UM. yeah. UM bebeh.


morning morning. cehh. 


hello University Malaya!



awww, adik2 comel sudah sedia menunggu akk yg semestinya comel. hehe


let's start the activity :) firstly of cos they're given into several groups so senang ktorg nk ajar dorg.



yeahh, itu dia my
 group. they're from SK BANGSAR.


budak2 ni sgt degil YA ALLAH. rse nk cubit2 je. yg lelaki bertekak dgn perempuan mcm ape, tp alhamdulillah, ktorg dpt control dorg dgn baik. hehe


ni time science module. hebat mika mika ni buat volcano.


yg ni volcano dia terlalu besar tp jadi jugak, alhamdulillah. haha


ni semua student SK BANGSAR. 


budak2 ni comel, and sangat pemalu tapi bijak seriously. mula2 nk tengok muka i pun malu, lama2 bila kita keep on monitor dorg, alhamdulillah they gain their self confidence.



oh yeah ni pulak group mas. gangster budak2 ni. haha



well pape pun ktorg sgtlah enjoy. thanks to all students yg bagi cooperation. love u lahh.


hak hak, aku pun dh sama size dgn budak2 sekolah ni.

next destination???


yeah KLCC, shopping? ummm, nopeeee.



haa spe tu? haha


yeah ini dia, 1M4YOUTH launching at Esplanade, KLCC.

tersangatlah penat time ni, merempuh org sana sini weii. tp best. yeayy. ktorg balik UKM around 7.00p.m.

balik terus solat, mandi and siap2 pegi dewan balik. alahai. bru nk rest.



malam tu we were given one task. which actually we need to plan the next activities yg sukarelawan boleh buat. because ktorg kan pioneer. hihi.



group i sgt best, seriously. after discussion ktorg decide nk buat "Ekspidisi Pulau Aur" and the original idea was given by me. Alhamdulillah dorg terima. hee


disebabkn idea drpd i, so i pun knelah present esoknya. pheww. ni yg gua lemahh. nk tau berjaya ke tak? tggulah eh the last part of Yayasan Sukarelawan Siswa. :))