Sunday, June 17, 2012

Kesatria Negara Uolsss

fuhhh, 1 sem berkawad sakan. muka putih jadi hitam. haihhh. sabar jelah. tp xpe after this dah xde kawad dh. yeayyy :)

last friday and saturday ktorg ade Ceramah Kesatria. well, disebabkan wajib terpaksalah pergi. hihi. 

Jumaat : Ceramah Agama
Sabtu : Ceramah Kenegaraan


muka penat malam2 kena pergi ceramah plus muka xmandi ni sbb ptg tu ade ujian bertulis kesatria. hehehehheee. me and mas :)


tiba-tiba jumpa budak dua org ni. terus big hug! RINDU gilaaaa! opsss, i nampak alim di situ. hehehe

ceramah dia okay lah tajuk JIHAD. penceramah dia pun okay orang kelate giteww. hee.

.........

On the next day, which is sabtu ade ceramah kenegaraan pulak. penceramah dia sangat awesome! dia ckp before dia ada dekat tempat skrg dulu dia just kerja as tukang sapu jeee. tp dia develop diri dia and now dia jadi pengawai uitm.  very inspiring kottt.


ohh ini jadi bila awal pagi sangat dh kne bangun. hiiihihi. ade je yg xkena.



nasib baik ade budak2 ni. xlah bosan sangat. ohh tu mia and wanie.


wahh mcm 1 direction tak gmbr ktorg? tp ni kurang sorg. hahaha. 


ngeh ngeh, kami bangga menjadi ahli kesatria.

okay, tiba2 rasa sayu nak tinggalkan kesatria, sbb jurulatih and komander ktorg sgt sporting! seriously. tapi bila fikir hitam xnaklah kawad lagi. ehhee

bye kesatria negaraaaaaaa (Y)