Sunday, May 6, 2012

I-CITY Shah Alam

okay duduk Shah Alam dh almost 2 months tapi tak tergerak hati nk pergi i city sbb byk lgi benda nk cover kt sini compare tu pergi sne. *ceh ckp bajet mcm busy busy sgt je. hihi

so last weeks i pun decided nk lepak sne saja-saja hilangkan stress kejap. so i pergi dgn this 3 important person in my lifeee *big hugs. Mashitah, Ain and Marea. Marea mesti marah kalau baca i letak nama dia last sekali. ahha. sensitive benarr.


while waiting for the bus kita tweet tweet jommm? *ain pun nk tweet sekali ngn kiteww la teww. hehe

from uitm shah alam to i city 10 minutes je naik bas, kalau jalan kaki dlm 15-20 minutes kot? xlah jauh kan kan?


yeayyy! there are so many lights here!


ktorg decided nak main pirateship. hehe. mcm budak kecit sehh. tapi ape salahnyaa. so jom beli ticket. sambil beratur sambil snap picture, terasa diri ini begitu artis. haha.



shee : "haa ade sape berani nk usha aku? meh dtg dekat" hahaa.  shee kau buatlah muka mcm mana pun kau mmg cantik. fewitt. *belanja aku egg tart KFC please. hehe


yeay dh beli ticket jomm naik pirateship!

while riding the pirateship! 


muka masing2 cuak je en?


tapi bila part i dgn shee, hmm bosannyaa pirateship ni, sbb tak seram mcm danga bay! seriously. haha


bila pergi i city wajiblah membeli belah benda nk letak atas kepala ni kan kan? baru comell. hehehe


dah penat berjalan mari makaaaaannnnnn! hehe.

yang paling tak best when ktorg tak sempat nk snap picture dkt bawah pokok with the all lightings. huaaa! ni semua sbb curfew UITM kne balik before 11pm. huaaa.

takpe2 after this pergi dgn family pulak lah. hehehe. 


thanks korgg ;')