Tuesday, December 20, 2011

BBQ Chicken JJ Bukit Indah

have you ever heard about this restaurant? haa if no meh sini mehh i nak citooo. hehe


haa jgn tak percaya, BBQ chicken ni mmg special came from Koreaaa. so siapa yg minat K-POP sesuai ehh makan kt sini sbb lagu yg dia bukak kt sini mmg KOREAAA! haa, mesti rasa mcm korg makan dgn Kim Bum, Kim Hyun Joong, SUPER JUNIOR kee. (okay i tak minat pun, tp adik i yg tlg bagi nama ni. hehe)


inilah ghupenyee. very comfy and sesuai laa nk dduk sini sampai kena halau. hehe

Makan kat sini semua berat-berat tp jangan risau, 100% guna olive oil, so no cholesterol ehhh? tp siapa yg nk mkn simple n tak berat bole cuba ni


haa, 2 in one. bole makan sambil minum. hehe. seriously chicken popcorn ni lebih sedap and lebih mengenyangkan perut berbanding chicken popcorn yg di jual di KFC :)


haa ni nama die Jerk BBQ. nama die mungkin jerk but the taste is AWESOME! tak nak yg ni? okay okay kite try yg lain ehh.


Kochi in Malay kite panggil satay ayam jelaa. sonang cite. hehe.  i makan secucuk je dah terlantar kenyang. ahhaha. serious!


ni pulak nme die Korean Charbroiled Sandwiches. pehh full plate yoo. tipu kalau tak kenyang kannn?

okayy, mungkin ade yang tak suka makan daging and ayam, so ape kata kite amik ikan.


haa, ni pun sedap. yes mmg sedap. nama die Fish Cutlet. 

actually tempat ni makcik i punye. hahaha. saja je nk promote. tp promote bkn sbb die makcik, tp sbb tempat ni mmg best n makanan die mmg awesome. tak caya tanya Singaporean? haa. dorg akan cakap "tempat ni gerek sehh" hahahah


seronok benau la tu dengar makcik i bercerita sampai tak pandang camera. hehe


i skrg mmg bajet artis sikit, sbb tu tak pandang camera *sila muntah. haha


okayy, yang ni pulak sejak ade makwe sampai tak ingat dunia. camera pun dh malas nk pandang. opss, terlepas ckp. sorry poden. hehee

alaa i lupe nk snap picture czin i laa, czin i pun follow ktorg makan sbnrnye. hee. tak pe next time insyaAllah, ohh ana tak de time ni, sbb die still pegi kem Al-Quran die tuu. entry ni dh lme, tp baru nak publish. hee. sorry.

*kalau ade yang tye pasal harga kt BBQ chicken ni harga dia mmg affordable and sesuai gitu dengan apa yang korg makan, asalkan kenyang kan? tak kisahla harga mcm hape. alaa, drpd habis beratus dgn restaurant yg tak sedap baik habis duit dgn restaurant yang dh mmg gerenti sedapp. yeayyyy! selamat mencuba, hehe