Saturday, October 1, 2011

The Journey's in UiTM Kuantan End ;(

My first semester. dtg dengan perasaan yg bercampur baur.



muka rela tak rela je



setiap kali tgk matrik card ni sure gelak sorg2. tudung tu dorg pnggil lampu disco. haha



so here are my roommates.

aliaa, sai, mas n yana. yeah they are my lovely roommates.


yeahh ni my best friends mse dalam class. every moment we share together. they are syafa and izwanie



tp org pertama yg i knal izwanie lahh. wanie aku tak kan lupe ape yg kau ckp ni.

me : wanie 1st impression kau tgk aku ape eh?
wanie : hehehe, budak ni kerek gileee kott!

 hahaha, dah agak dahh. 100% org dlm class tu akan ckp die xsuke i mse mula2 n i dh biase. sbb lme2 dorg akan sayang i punye. cehh. masuk bakul sendiri.

\

part of our activity in class



hahaa, i wanna laugh like hell. yes i admit, mse 1st sem muka i mmg serabai skit. lagi2 byk sgt class malam, so pakai baju kurung dgn tudung bawal je. hee



ni my classmates yg sgt talkative, marea n syazwanie




at the end of sem 1, we came out with the group. yes a group. they are in my group. nash, syafa, wanie and mariah. we are so close <3

i lebih rapat dgn my classmates than my roommates mse sem 1, seriously mungkin sbb group ktorg cooperate in everything. smpi group lain envy gile. yes this is the truth! i happy gile mse sem 1 ni.



My second semester, perasaan matang yg xberapa matang la. hahaa. 



baju yg sama mse i dtg register for sem 1 at the uitm tp klini cara tdung dh berubah. card matrik pun dh berubah tp buruk nk mati. i rela pkai yg sem 1 pye. hehe


we are in the same class except for aliaa (beside me)

this sem ktorg byk msuk competition, nasyid, drama and movie maker and of cos, we made it! name pun GROUP H bebeh!

nash as the narrator


haha, mcm biase la, i watak utama :) nama saya Siti Aminah. seriously mmg budak kampung!


Alhamdulillah menang jugak n dpt hamper. ehhe



then proceed with the CDO! (Campus Day Out)



Mickey and Minnie in the HOUSE!


our relationship is getting close. Alhamdulillah.

so far sem 2 ni, mmg mengajar i utk jadi lebih rationale and matured. Alhamdulillah, mcm2 ktorg lalui sem 2 ni, group ktorg tak lah rapat mcm sem 1 dulu tp sekurang-kurangnya ktorg tak bergaduh sesama sendiri.


then the last sem begins. This sem i dtg dgn niat yang baru and orang yg baru.



roommates still the same. 



Alhamdulillah, ktorg rebuild balik relationship yg tak berapa okay mse sem 2 then ktorg jadi sgt sgt close! :)


puteri-puteri H


share durian together-gether


share the joy together

Photobucket

berhari raya together 


gambar class kite paling havoc kan kan korg? ;')


kte bakar ayam sama-sama :)

"Some memories are realities , and are better than anything that can never happen to one again"

take care and don't forget me sayang-sayang ;')