Saturday, September 10, 2011

OPEN HOUSE and LUCKY DRAW.

Photobucket

dayang-dayang keluarga sebelah ayah ;)



What They Serve for us. yummy yummy.

Photobucket

nasi putih

Photobucket

satay with kuah kacang

Photobucket

ayam goreng

Photobucket

Udang masak lemak. pehhh. kasi sengat! haha

Photobucket

sayur air

Photobucket

buah pulasan, lme xmkn bnde ni. 

Photobucket

ehh ehh ehh, mne bole tinggal ni, ASAM PEDAS! family belah ayah sgt suka asam pedas. i yg dulu xsuka pun jadi suka sbb dh selalu ngadap bnde ni bile balik kampung.

Photobucket

ohh ni pakwe i, ehh takk. cousin i je. ngehhehe



Photobucket

pantang betul bile tgk adik i sama tinggi ngn i (sedarla kau mmg pendek tyha)

Photobucket

ohoohohh, budak gemuk makan. yes selera i bertambah bile raya ni.

Lucky Draw

each family kne bawak satu hadiah untuk dibuat lucky draw, kalau budak sekolah rendah ckp, mcm main tukar2 hadiah laa. tp hadiah die ade number 1-10. paling besar no 1 laahhh. hee

Photobucket

proses membahagikan no utk setiap hadiah

Photobucket

hadiah disusun mengikut saiz

Photobucket

ayah i setiusaha dlm club ni, so dia yg handle any event (actually bkn night club, tapi club yg dorg establish dalam family ni in case ade emergency, nk kutip donation, nk pegi holiday maklumlah family besau kann)

Photobucket

sebelah ayah tu abg ayah yg first, die pengerusi club ni.

Photobucket

setelah di adili dgn adil (cehh ayat lawyer) hamper yg ktorg bwk ni merupakan grand prize utk lucky draw ni. pehh pehhh. untunglahh spe dpt hamper drpd family kteorang :)

Photobucket

cabutan pertama di jalankan. atuk yg cabut.



u can feel die punye kemeriahan tu kannn?


Photobucket

wahh wahhh, kiteorang dpt hadiah laa, kiteorang x brape lucky hri ni,so dpt no 5, bole la kann? hehe

Photobucket

uish sme je laki bini, kemain seronok dpt hadiah. eheh. (sorry ibu n ayah)

Photobucket

rupenye-rupenye yg mng 1st prize abg ayah i yg no 1 tuu. untunglahh dpt hadiah besar :) congrats pak long.

Photobucket

eh ehh, bunga api lahhhh!

Photobucket


haa ni bapak mertua kepada suami saya. cehh cehh. hehe. handsome la ayah, yaa nk suami handsome mcm ayah jgak la nnti. amin.


alalalala anak emak ni. gemuk siot adik aku. haha

overall, this year memang raya paling meriah! alhamdulillah, hopefully next raya, kite boleh gathering macam ni lagi ehhh ehhh ehhh. amin.


love, anak awik. (anak awik refer to anak my dad, 
org kmpung pnggil ayah awik, idky) hehe