Thursday, August 18, 2011

Review : Cowboys and Aliens


haaa cite ni laa yg sedang digembar-gemburkan.

mse mule2 tgk cite ni i dh start menguapp. hahaha. uols sure tau kan ape mknenye cite ni kalau i dh start menguap?  haa pikir la sendiri kalau xfhm. ehehe


mungkin sbb hero yg dh tua lagi kerepot ni kot. haha



lepas uh tibe2 segar plak mata i ni. sbb heroinnye yg cun melecun tu olivia wilde ni pun masukk



sai : tyha heroin die cun seh, dahi luas lagi.
me: mcm aku laa, aku kan dahi luas mcm olivia ni, cantik la jgak aku ni. hahaa
sai: ahahhahahaa. sengal. 



haa bnde ni la yg bole bunuh alien tu, its kind of machine gun kott.

 ni part aliens tu serang kampung cowboy!

actually cerita ni kelakar gakk, cume die agak slow ahhh.


so overall rating die i bole bagi 3/5 stars. tgk kt tv lagi baguihh la kott. ktorg tgk ni pun sbb xde pilihan dahh, sementara nk tggu berbuka. 

korg tgk la cite ni : Rise Of The Planet Of The Apes. lagi bestt. tapi i xsempat tgk lagii. sedihh :(