Wednesday, August 3, 2011

hyee, good morning malaysia. hehe

huihh, rsenye dah lme dah pkai shawl mcm ni, bulat gile. budak lelaki suke pnggil perempuan yg pkai shawl mcm ni kepala telur. hehee. kepala telur pun kepala telur laa, ade aku kesah?

TODAY'S THEME : NATURE LOVER. ahahha. (sbb uh tudung sume kulit binatang)


telur separuh masak. haha (kepala telur separuh)



mcm makin gemuk je bln puasa ni. haihhh


ain mmg suke wat muke mcm uh, dh ckp dh jgn. ngade. ehehe


haa tgk tu, die buat lagi. hahahaha


more and more, ni dgn muke aku serabai. hahah :)


yess, saya budak law. 

bnde ni akan terjadi bile bangun awal nk kejar class tibe2 masuk class, class rep ckp "korg, sorry mdm text me n err err die ade hal, so korg stay la dlm class buat debate pye content" then i pun berkata dlm hati. "yes! ni yg sy sayang Mdm Bai! hehe