Saturday, August 6, 2011

We Were Born This Way

tengok2 balik album yg ade kt FB, then terjumpaa album ni.
die anak kak ngah i. (kak ngah ni actually czin i, tp i pggil die kak ngah sbb dri kecit pnggil die mcm tu)

thanks to abg fit sbb snap picture ni n of cos he's the best man ever! teman kak ngah i kt ward bersalin. ni baru nmenye jiwa kental yooo! hehe

WARNING : SIAPA TAKUT DARAH TOLONG JANGAN VIEW THIS ENTRY, KANG PENGSAN MARAH I PULAK. 


aunty i operation so keluar dari perut


ehhh, dah nampak kaki dahhhh. *mood excited



process nak tarik baby comel tu keluar


Alhamdulillah, dah keluar dahhhh! yeayyy


of cos, time ni die xsedar lagi.



ehh ehh ehh, dah sedar dah si comel ni? alalalaaaa




happynye muke aunty i, semua sakit tu hilang sekelip mata.


menangis sbb sejuk n time ni lah tali pusat tu nk kne potong.


wahhh, tali pusat die dh kne potong.

Alhamdulillah, bertambah ank sedara. yeayyyy :) 



ni lahh baby yg cute tu. MOHD FIRAS HAKIM BIN FIRDAUS (tembam budak ni)


sekali tengok, budak firas ni mcm muka i time kecit plak. (alaah nk suruh org puji comel la tu, haha)



firas dgn aunty diee.


haihh, firas firas, knape comel sgtt? aunty yaa jealous laa.

Moral of the story : dh tgk kann semua ni? so skrg nk appreciate ur mom or still nk dgn perangai korg yg kepala batu tu? renung-renugkan dan selamat beramal readers. <3

p/s : carilah suami yg boleh teman u mse u deliver a baby tauuu. bru sweet :)