Thursday, August 4, 2011

Day 8 - pergaduhan paling terok yang pernah anda alami

hmmm rsenye mse i kt UiTM. sem 2 kot. the worst part when he said
"Kau egt kau cantik sgt nak ckp pasal org lain, cermin sikit diri kau dulu!"

yeahhh, u can imagine how i felt. tp i xamik pusing bcos im doing the right thing n die sbnrnye fitnah salah org, lepas tu kuasa Allah spe nak tau kn? one day die jmpe i die nk tegur-tegur i sume thn mcm nak baik balik. 

well time tu, i mampu tersenyum n xckp apela. biala die pikir sendiri. skrg ni i pun dh happy. kalu die rse die salah, mintak la maaf, sedangkan nabi maafkan umat, xkan i nk berdendam pulak dgn dia kn? xberkat ilmu masing2 nanti. 

bile i cite kt ibu, ibu just ckp cmni je, "biala die nk ckp ape pun kak, die jealous dgn awk kot sometimes lelaki ni die xbole org gugat ego die tu." 

so alhamdulillah now, i rse die dh tau beza perempuan baik, perempuan jahat kot sbb uh tsengih-sengih bile pandang i. haih macam-macam.