Monday, August 8, 2011

Day 12 : apa yang ada dalam beg mekap anda

We Are Woman. We Are Beautiful. We Are Real.
betul tak lelaki? hehe

mcm mne kasar pun seorang perempuan tu, dalam bag die mesti ade skurang-kurangnya facial powder or perfume. xcye check beg dorg. melainkan perempuan tu bukan "perempuan" ehehe.

YES, 2 2 ni my make up bag. ngeee.


1. i bwk bile pegi travel jauh-jauh jee


2. ni pulak beg yg always and wajib ade dalam my handbag. tp pegi class xbawak laa, hee

mesti ade yg nk ckp "pehh bia betul perempuan ni, tebal brape inci die make up sampai 2 beg make up die"

tunggulaa dulu, cite xhabis lagii laa. mehh i explain ehh.


haa beg yg 1st ni i letak ubat-ubat, perfume, accessories semuaaa, korg ape tau. time2 kne headache ke, period pain ke, bnde ni lah yg bergunaa.


yg domo kecit ni i letak brg make up yg usual laa.


i've told u before that i love lipstick very much :)

okayy 2 jela yg i nk share. hehee. byebyeee. May Allah Bless All Of You. xoxo