Saturday, July 2, 2011

A WALK TO REMEMBER PART 4

okayy, rest suda, makan pun suda. next nk wtpe? hehehe. ce teke ce tekaa. haha. mestila SHOPPING kan kan datin sume? hee

so ktorg pun berangkat ke ORCHARD road, where u can found everythings there. ckp je nk hape, nk Guess, nk Gucci, nak Prada, nak Topshop, cume kedai Yong Tai mmg xdela kn. harap maklum. hehe

 CK


 ni kedai mashitah ahmad, Charles & Keith


Coach


G2000


SEPHORA (House of perfumes n make up)


Topshop


Pull and Bear, (adik beradik ZARA)



kedai abg razikin badroll (ZARA)

xcukup branded ehhh? bole afford eh? okayy jom tgk bnde yg xbole nk afford. hehe








okayyy, the counclusion is

'Ukur Baju pada Badan Sendiri'

Kalu korg rse mampu nk msuk shops like YSL, DOLCE & GABBANA, LOUIS VUITTON or etc masuklahh. kalau korg rse standard korg just ZARA, ESPRIT, TOPSHOP n seumpama dgn die so that's ur limit. hang pikiak la sndri. :)

belum tentu org yg msuk kdai2 branded ni die kaya nk mampuih, nth2 hutang belambak, xpun dorg tu ade prinsip "Biar papa, asal bergaya"

Honestly, i rse tmpat ni mmg bukan tmpat for malay, u bole kire bpe org malay dkt sni. nth2 ktorg 4 org je, yg pakai tudung pun mmg seriously ktorg je kott. hehee



*ptg ni ade tournament futsal. doakan i ehh syg syg sekalian. :)