Friday, July 15, 2011

Sungai Pandan, Kuantan


as usual marea jd driver n kli ni nash jadi assistant


wanie ikut yeayyyy!


okay ni muke wajib. hehe


ce teka ce teka ktorg nk bawak korg pgi mne hri ni? hehehee.

ain mne? ohh ain pegi dating thn tgk harry porter dgn ehem2. untunglah ain kann. hehe



okayy dah sampai dahhhh. ni lah Sungai Pandan, Kuantan


our driver and WUT :)


miehehehhee. kaki aku nmpak panjang. padehal... haha


waaaaaa ade sungai!


mancing la kejaap ehh. ahhaa


haa ktorg pgi sini sbb nk jumpe abang botak lagi comel ni lahhh. hehee. name nye Khalid ke Khalil ke Khalif nthahlaaaa. yg pnting setiap kali nk ckp perkataan "KORG" die akan ckp "AWAK ORG" ahhahaa.

ABG ROCK LAAA! :)


wahhhhh air terjun!!


ade jambatan gantung jugakkkk!


beronok - ronok di atas jambatan gantung


okayyy ni nmenye jungle trekking okayy


okayy nak balik dahhh. byebye Sungai Pandan.


kiteorang pergi sini utk survey activity yg ade kt sni. sbb Kelab Debat UiTM Kuantan nk buat mcm Campus Day Out laaaa kt sni. 2 yg jumpe abg botak yg rock tuu. haha

then lepas dh pegi sini, ktorg gerak pegi ECM. nk beli bajuu kejap. cantik dohh baju kt situu. heeee. after that gerak pegi M.S GARDEN HOTEL.


alaaaaa yg hri tu i tunjuk tuuu. sedapp dohhhh mknan die. fuhhhhh





okayyy laaaa. nk pcking brg blik JB. byebye. heeeee