Tuesday, July 19, 2011

Shopping Raya!

ayah : jomm shopping raya.
me   : cptnyee? puasa pun belum?
ibu   : cepat apenye, puasa tu awk dh busy. silap-silap xbalik pun. bile lgi nk cri bju raya?
me   : a'ahh betui jugakk tuuu :)

bg chance ibu shopping, i lek duluu.


si gemuk si keding.

then ktorg ade la msuk kedai ni, ibu belikan si gemuk ni seluar lpas uh die gedik nak tkar size.
gemuk      : kak nk size S.
org kedai  : S xde, pling kecit M.
ibu            : awk tu cpt besar, ambik M je, kang amik kecit2 xmuat.
org kedai  : haa betul sbb adik bulat, akk adik kurus skit.
me            : HAAHAHAAA! jgn jealous (gelak jahat)
gemuk      : die kurus sbb die xsihat! (dengki)
ibu            : hahaha, mcm2 la die ni.



wah wah ibuu, dh mencapai sasaran tuu!

lepas tu ikut ayah pulakk, kalau ayah mmg xlain x bukan la kn. masuk kedai POLO jeewww.


POLO tga sale, budak gemuk tu menyibukk


haaa, kalau ade anak, sure i belikan die baju ni. cutee gileeww!


agak agak baju raya this year i nk wne hitam laa kott. comel jeee :)



ibu menahan sabar, tgk ayah beli kasutt. tiba - tibaa

ayah : awak xnk kasut ke?
ibu   : xnak laa, ntila kott.
ayah : xpelaa amik jee. hadiah :)
me   : haaa buu apo lagi! UNTUNGLAHHH! ahhaha
ibu   : hehe. yelaa. 
 


kau tgk ape yg die dpt? scholl teruihhh. ayahh, yaa nk jgak! clarks ehh? ehhee



haa tgk tuu tgk tuu, sje nk jealouskan i la teww. hehe. May Allah Bless Both Of You <3


ohh mesti ade yg tye adik laki i mne kann?
- adik laki i pegi kawad kaki kadet polis peringkat kebangsaan kt Kelatee.


last last yg shopping raya ibu, ayah n ana yg i ni teman dorg shopping n jadi driver. hahaa. ptutnye shopping ni utk i. hehe. mcm2.