Thursday, July 28, 2011

die KEKASIH HATI saya.


WARNING : Kepada musuh kucing, tolong jangan view entry ni, kang ade yangg xbole tido malam :) Plus to guys yang kuat jealous, xpun nak jadikan i isteri, baik xpyah tgkla entry ni, kang jealous pulakkk. hehee (okay over)



ni lepas kenyang makan


ni bile tak dpt kasih sayang tuan die


ni bile penat sgtt main lompat-lompat


ohh tu best friend merangkap carpet tempat die tido. (kulit kangaroo ayh beli time kt australia)


ni part merajuk bile xde org layan diee


ni when mamai-mamai


ni time betul-betul die lenaa laa


ni muke bajet comell




ni muke time malu-malu kambing


ni muke paling comel yg die ade (korg hade)


hyee, awak sume tgk muke saya ke?


hahaha, ni bile muka die jadi anjing

okay bye. mesti korg bosan dgn entry ni kan? bialaa, ade aku kisah? sje je nk show off saya ade kucing yg comel. heehe. okay please sepak laju laju.