Sunday, July 17, 2011

betul ke ni?

ibu : kak, siap cepat ayah nk bwk pegi .... (terus bla)
me : pegi mne buu?
ibu : alaaa siap jelaa cepatt.
me : okayyy.

dalam kereta lek jee, egt nk bwak i pegi tgk perabot ke hape, sbb i ni bab2 deco kt rumah mmg i yg handle. tiba - tiba..
angah : kak, kau tau tak nk pgi mne ni?
me     : ntahh? pegi tgk interior design ehh?
angah : hehehe (sengih jahat) tggu jelaa.
me     : kbende ni? sume nk berahsia-rahsia ni. aisehh.
nk merajuk dh besar panjang, buruk plak rupenye kang, so i pun ikut jelaaa. hahaa. tiba-tibaaaaaaa. ayah belok keta masuk perodua Bandar Baru Uda.



sesi bincang-bincang with Encik Aziz.


muke excited tapi cover. hhee



ewahh, pilih jee, tp duit kne adolooo. hehe


nk putihh ehh ayahh :)


Elegance habis!


Metallic tak cntik la ayahhh. putihh ehhh? hehe

En Aziz : along nk test drive?
me        :  hehehe, bole jgak (kemain lebar senyum)
En Aziz : nahh kunci, pgila test drive.
me        : okayyyy tq, 
then, testla drive pusing satu perodua, die sruh i pusing satu uda, tp  i malu. hehehe

me    : nk tkar MYVI ke?
ayah : insyaAllah. okay ke?
me   : okay je, cume syg laa kelisa tu first car. (muke sedih skit)
ayah : xpelaa, nti dh tkar baru, lupe la yg lme :)
me   : agaknyelaa. ehhe

mimpi apelaa bpak i ni smpi nk belikan i kereta baruu, haihhh. tapi tapi syg laa kelisa ni. :( kalau nk jual pun i hope org tu pandai la jge kelisa i ni. okayy? tapi ni xcnfirm ag, still in consideration. tukar bole xtukar pun bole. 

ohh kelisaaaaaaaa :(
siapela yg bertuah dpt awk niii.