Saturday, June 11, 2011

TEKA TEKI

ape 3 anak dara sunti buat kt rumah time2 weekend ni? sangatlaaa boring, nk dating pakwe tadak, (ehh tak kau 2 org dh ade pkwe, aku je xde, cehhh) nak makan, malas nk turun pegi beli makanan, nk tido nnti gemuk, so bergossip jolaaa. tp at one moment ktorg x bergossip, ktorg berteka-teki. nk tgk pandai ke tak budak law ni critical thinking (ewahhhhh, teringat Mdm Bai ajar critical thinking)

mas  : korg nk dengar satu teka-teki tak?
yana :  okayy, ehh tyha tu bukan dgr tuuu. (pointing at me yg tga syok tgk blog Hanis Zalikha smbil dgr lagu)
mas  : TYHAAAAAAAA!!!!! (jerit ni)
me   : haaa? apee????? (muke nk marah ni)
mas : nk dgr teka-teki takkk?
me  : ohh nak nak. (terus sengih mcm kerang yg xbrape busuk)
mas : ade seorang makcik ni die naik teksi tapi die xbayar, kenapa?
me   : (tak pikir terus jawab ni, haha) err sbb makcik tu xde duit kott.

yana : hmm, sbb teksi tu free kot.
mas   :  2 2 salah.
me    : hbis tu ape?
mas  : sbb mak cik tu bru naik, belum turun lagi, so cmne nk byar. HAAHHAHAAAA
me   : BODOH! haa kn dh kne bodoh. hahaha (ngok betul aku ni)
then i realise i ni xbole jadi critical thinker, hahhaa.