Thursday, June 16, 2011

kasi gua hangin jeww!

tga lepak bilik tibe2 ade org call.
iqbal : tyha!! iqbal ni. (pakwe wanie)
me    : haaaa haaa, npe bal? 
iqbal : aku nk mtk tlg skit bole?
me    : bole bole, ape dieee?
iqbal  : pgi bilik wanie jap, sbb td die call aku, the way die ckp mcm ade mslh je, cube kau tgk die okay ke x.
 me   : ohh okayy, nti call lg 5 mnit ehh, aku pgi bilik die dlu.

haihhh wanie wanie, untung laaa ade pakwe yg caring. hehee. 

smpi je blik wanie, rupenye wanie okay cume ade mslah skit je, xperlu cite la kot kn? hee. pastu landing kt KATIL WANIE. tibaaaa - tibaa... 


 me : wanie kau mmg *&^$^$$$!
wanie : HAHAHAHAHHA! npe weii?
me     : kemain ehh kauuuuu! sje nk wat aku jealous kn? fineee
wanie : alaaaaa, hehhe. tgk ni siap ade anak lg.
me     : HADUIIII! dhla ade yg besar, siap ade anak. beg mne beg?
wanie : nah2. ahahhahaaaaaa

nak tau apee? haaa ni haaa


ni anak dieeee


ni family BESAR dieee. yg wane orange tu iqbal bg taun lepas

me     : dhla wanie, aku balik dlu, lpas ni aku xnk pgi rumah kau lg eh?
wanie : hahahaaa. lek ahh tyha. okayy thanks yanggg :)
me      : okay byebye. (membawa diri yg lara) haha 
 
 tunggula kau wanie, aku cari pakwe, aku suruh die belikan aku DOMO yg real pye. baru kau jealous kn? hhaha